Kérjük, amennyiben lehetőséged van rá, felajánlásoddal támogasd küldetésünket! Nem számít, mekkora összeget tudsz rászánni, hiszen az érintett gyermekeknek, nevelőszülő családoknak a legkisebb adomány is nagyon sokat jelent!

Közhasznú Alapítványunk a kapott adományokról minden esetben igazolást állít ki.

Adód 1%-ának felajánlásával

Kinek adhatom adóm 1+1 százalékát?

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a már befizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlja.

Kérjük támogassa adója 1%-val „Az Alapítvány a Nevelő Szülőkért” Alapítványt, és ezáltal az elhanyagolt, bántalmazott gyermekek ellátását, testi-lelki gyógyulását!

A NAV holnapján az Alapítvány adatai a következők:

Adószám: 19669663-1-41

Név: ALAPITVÁNY A NEVELÖ SZÜLÖKÉRT

Irányítószám: 1032

Város: Budapest

Hogyan rendelkezhet az személyi jövedelemadója 1%-áról?

Az összevont adóalap után befizetett, kedvezmények, nyugdíj-előtakarékossági és az önkéntes kölcsönös pénztári egyéni számlára Ön által átutalni rendelt összeg levonása után fennmaradó adó  1%-át legkésőbb 2023. május 20-ig felajánlhatja Alapítványunk számára.. Erről a adóbevallássával együtt, vagy attól elkülönülten is nyilatkozhat: Elektronikus formában:

ügyfélkapun keresztül az e-SZJA weboldalán, az 1+1 %-os rendelkező nyilatkozat kitöltésével az alábbi linken:https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login. A keresőfunkció segítségével egyszerűen ki tudja választani Alapítványunkat, Alapítvány a Nevelö Szülőkért (FONTOS: tévedésből rövid ö betűvel szerepel a Nevelö, így fontos, hogy rövid ö betűvel írd a keresőbe)

2023. januárjától a NAV honlapján (https://nav.gov.hu/) tájékozódhat arról, hogy Alapítványunk milyen mértékben részesült a felajánlott 1%-os összegekből.

Kérjük rendelkezzen adója 1%-val és támogassa „Az Alapítvány a Nevelö Szülőkért” Alapítványt, amely 34 éve dolgozik a családjukból kiemelt, bántalmazott elhanyagolt gyermekek sorsának jobbá tételén.

Köszönjük!

Egyszeri felajánlással

Alapítványunk részére banki átutalással is lehet adományozni, netbankon keresztül vagy átutalási megbízás kitöltésével a bankfiókokban. Ha az átutalást választod, a közleménybe írd bele, hogy adomány! 

Számlaszámunk:

MKB Bank 10300002-20345729-70073285

IBAN (International Bank Account Number): HU28 1030 0002 2034 5729 7007 3285

BIC (Bank Identifier Code) – SWIFT kód: MKKBHUHB

Pontos nevünk:

Alapítvány a Nevelő Szülőkért

 

Egy gyermeknek sokféle okból lehet szüksége nevelőszülőre. Ilyen lehet a család felbomlása, elhanyagolás, bántalmazás vagy családi betegség. Gyakran a szülők függőségük vagy mentális betegségük miatt nem képesek biztonságosan gondozni gyermekeiket.

Rendszeres támogatással

Feltöltés alatt…

.

.

.

 

Egy gyermeknek sokféle okból lehet szüksége nevelőszülőre. Ilyen lehet a család felbomlása, elhanyagolás, bántalmazás vagy családi betegség. Gyakran a szülők függőségük vagy mentális betegségük miatt nem képesek biztonságosan gondozni gyermekeiket.

Gondolkozol a nevelőszülőségen, de nem vagy benne biztos, hogy tényleg neked való?

Töltsd ki az alábbi 1 perces tesztet!

Hogyan működik?

Gondoskodó, támogató hálózat, már több, mint 24 éve.

NEVELOSZULOK_LINEART2